Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Lämnar Springtime för Telenor

Publicerad: 28 januari 2015, 06:32
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:15

Aron Samuelsson blir ny presschef på Telenor.


Ämnen i artikeln:

TelenorSpringtime

I slutet av november förra året tappade Telenor kommunikationschefen Andreas Hamrin som gick till Moderaterna. Nu rekryterar Telenor tre nya personer till kommunikationsavdelningen. Aron Samuelsson, tidigare pr-konsult på Springtime, blir ny presschef. Han efterträder Alexandra Carlsson.

– Det är en superspännande utmaning och jag gillar telekombranschen. Jag tycker branschen i sig har många utmaningar att jobba mot. De möjligheter jag skulle få här på Telenor med en delvis ny kommunikationsavdelning kändes superspännande, säger Aron Samuelsson till Dagens Media.

Jenny Lönnquist, tidigare pr-ansvarig för Izettle i Norden, får rollen som communication manager, vilket innebär att hon kommer att ansvara för Telenors kommunikationsprojekt.

Samtidigt ansluter Ulf Emanuelli och får rollen public affairs-chef på Telenor. Han kommer närmast från en tjänst som politiskt sakkunnig i regeringskansliet för Moderaterna.

Peter Erikson är fortsatt tf kommunikationschef.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TelenorSpringtime

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.