Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag27.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Kungen förnekar allt

Publicerad: 30 Maj 2011, 16:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:09

Kungen dementerar alla uppgifter i medierna om porrklubbsbesök och kriminella kontakter, enligt en intervju med TT.


TT:s intervju med Kungen är just nu överallt i medierna.

På TT:s fråga om det kan finnas "komprometterande bilder på kungen i sådana sammanhang", svarar han enligt Aftonbladet.se:

– Nej, det kan det faktiskt inte finnas. Och sedan är det svårt att kommentera något som man inte sett och som ingen annan har sett heller.

Kungen kan inte svara på varför vännen Anders Lettström försökt att "få veta via kriminella" vilket material den tidigare kriminelle Mille Markovic sitter på.

– Nej, så som jag sade tidigare så har jag inte talat med honom i närtid. Han har sitt. Jag styr inte över honom – och det får stå för sig. Det är bara tråkigt, att han haft dåligt omdöme och kommit i kontakt med fel grupp av, ja, ska vi kalla dem för vissa kriminella grupper, säger Kungen till TT.

Kungen dementerar även uppgifterna i boken "Den motvilliga monarken" om att han ska ha varit på klubbarna Gold club i Atlanta 1996 och Carat club i Bratislava 2008. Kungen kan inte svara på varför flera vittnen har pratat om besöken.

– Tyvärr alltså, det är väl många människor som besöker de här klubbarna, och som inte alltid har möjlighet att hålla reda på vilka som är där och som inte är där, säger han.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.