Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Konsult lämnar Gullers

Publicerad: 17 augusti 2011, 04:45
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Nyligen valde pr-konsulten Fredrik Runsjö att säga upp sig från Gullers Grupp. I dag kan dagensmedia.se berätta att byrån tappar ytterligare en konsult i Birgitta Klingberg Pagot.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

När dagensmedia.se når Birgitta Klingberg Pagot är hon på semester. Hon bekräftar dock att hon sagt upp sig från Gullers Grupp.

– Det här är ett beslut som har vuxit fram. Jag har varit på Gullers Grupp i sex roliga och lärorika år. Nu kände jag att det var dags att hitta på något nytt.

Sista arbetsdagen på Gullers Grupp gör hon i september.

Vad tar du med dig från Gullers Grupp?

– Jag har fått utvecklas i många roliga kundrelationer och har haft fantastiska kollegor. Det jag kommer ta med mig mest är den kollegiala kunskapen. Guller Grupp jobbar mycket på det sättet, att alla delar med sig och det lär man sig av.

Enligt uppgift till dagensmedia.se planerar Fredrik Runsjö och Birgitta Klingberg Pagot att starta upp ett nytt bolag. Birgitta Klingberg Pagot säger dock att inget är klart än.

– Jag funderar på lite olika alternativ. Det jag kan säga är att jag tycker att det är roligt att vara konsult och om det blir i en egen verksamhet eller i någon annans verksamhet, det får framtiden utvisa.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News