Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökPR

Komm bildar pr-grupp

Publicerad: 28 Maj 2012, 11:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:21

Komm bildar en pr-grupp som ska hantera pr-branchens frågor. Ordförande för gruppen blir Linda Waxin, vd för Edelman Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Sveriges kommunikationsbyråerLinda WaxinKommVolontairePatrik Westander

– Det ska bli svinkul. Jag är pr-konsult rakt igenom och kommer från en riktig pr-familj med syskon och nära vänner inom branschen, så pr-frågor är alltid närvarande, säger hon.

Komm har sedan tidigare en speciell grupp för designbyråer och har mött en efterfrågan på en pr-grupp. Alla medlemmar som vill kommer att kunna sitta i gruppen och under morgonen har Linda Waxin fått in flera intresseanmälningar.

– Sedan kommer vi att sätta samman en arbetsgrupp som jobbar mer operativt, säger hon.

I den gruppen sitter även Patrik Kampmann, Volontaire, Rebecca Crusoe, Isobar och Patrik Westander, Westander. Men det finns fortfarande några platser kvar.

– Vi ska driva opinion och jobba mot media och den akademiska världen, bland annat, säger Linda Waxin.

Arbetet är än så länge bara i startgroparna och exakt vilka frågor gruppen ska driva är inte bestämt än. I september hålls det första mötet där agendan sätts.

– Vi ska definiera hur branschen ser ut i dag och vad vi behöver för att uppfattas så som vi vill uppfattas, säger hon.

Under Almedalsveckan ordnar gruppen en lunch där medlemmarna är välkomna att diskutera vad de tycker gruppen ska jobba med.

Rebecka Lindberg


Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.