Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Kändisar pryder Ligistfilms anteckningsbok

Publicerad: 31 Oktober 2012, 09:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:06

Ligistfilm har, tillsammans med Glimra Förlag, tagit fram en anteckningsbok till förmån för Friends.


Ämnen i artikeln:

MTGLigistfilmFriends

Anteckningsboken, som går under namnet "The Notebook", är en uppföljning på den kändiskalender som Ligistfilm släppte förra hösten.

"The Notebook" når butikerna i november och överskottet av försäljningen går till Friends.

Med på anteckningsbokens olika omslag finns Adam Tensta, Danny Saucedo, Eric Saade, Lisa Miskovsky, Martin Rolinski och Molly Sandén.

– Det var från början en idé från Ligistfilm, vi har gått ihop tillsammans med fotografen Jimmy Hansen för att med de små medel vi har göra något bra. Till hjälp har vi artister, sminköser och så vidare som ställer upp kostnadsfritt, säger Hanna Bühlmann, marknadsansvarig på Glimra Förlag, till dagensmedia.se.

Tanken är att organisationerna ska fortsätta samarbetet och att de varje höst ska släppa en ny produkt till förmån för en välgörenhetsorganisation.

MTG har även sponsrat anteckningsboken genom att erbjuda spottid för de reklamfilmer som nu börjar rulla i mediehusets kanaler.

– Det är vi väldigt tacksamma för. De ger oss reklamspotar helt gratis för den goda sakens skull. Vi lägger in vår kunskap och de lägger in den tid de har för hjälpa till, säger Hanna Bühlmann.

I reklamkampanjen figurerar alla de personer som också återfinns på anteckningsbokens olika framsidor. Reklamfilmerna kommer att rulla fram till nyår.

Se första reklamfilmen nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/deFBci9g2IQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGLigistfilmFriends

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.