Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Juno PR värvar vd från Edelman Deportivo

Publicerad: 21 Maj 2015, 06:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:01

Jennie Knutsson blir tillförordnad vd på pr-byrån Juno PR när Caroline Jungsand går på föräldraledighet.


Ämnen i artikeln:

Juno PR

Det var i januari som Dagens Media kunde berätta att pr-tungviktarna Caroline Jungsand och Désirée Maurd startat pr-byrån Juno PR tillsammans med tidigare Prime-kollegan Hannah Davidsson.

Nu rekryterar byrån Jennie Knutsson från Edelman Deportivo. Hon har varit på Deportivo sedan 2012, senast i rollen som "director of hapiness" med hr-ansvar, men började sin karriär på Prime 2006. Hon har också jobbat som rekryteringskonsult på Hammer & Hanborg.

På Juno PR kommer Jennie Knutsson att ha rollen som vikarierande vd när nuvarande vd:n Caroline Jungsand går på föräldraledighet till hösten.

– Det känns jätteroligt att ha fått frågan. Jag känner grundarna sedan tidigare, vi har jobbat tillsammans på Prime, så jag vet att vi går väldigt bra ihop. Givetvis är det en spännande utmaning att ta rollen som vd och att få vara med och bygga något nästan från början, säger Jennie Knutsson till Dagens Media.

Vilken roll hon kommer att ha på pr-byrån när Caroline Jungsand kommer tillbaka är ännu inte klart.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Juno PR

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.