Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Julia Frändfors går till Perfect Day

Publicerad: 29 maj 2018, 09:46
Uppdaterad: 24 augusti 2018, 08:00

Julia Frändfors går till Perfect Day.

Lämnar Nexiko för Hannah och Amanda.


Ämnen i artikeln:

Perfect Day MediaDaisy Grace

Julia Frändfors kommer närmast från Filip Hammar och Fredrik Wikingssons produktionsbolag Nexiko, och har bland annat jobbat med Kanal 5-programmet "Breaking News med Filip och Fredrik".

Dessförinnan har hon även arbetat med tv-utveckling på produktionsbolaget STO-CPH, Nöjesguiden och Stureplansgruppen.

Nu blir Julia Frändfors ny profilsansvarig på mediebolaget Perfect day media och mode- och skönhetsföretaget Daisy grace.

I sin nya roll på Hannah Widell och Amanda Schulmans bolag ska hon ansvara för Perfect Days profilavdelning och Daisy grace profilsamarbeten och sociala medier.

– Vi har ett behov av en kreatör som har stenkoll på profilscenen samt massor med genialiska idéer och humor. Allt detta har Julia och hon kommer att tillföra precis den kreativa höjd och koll vi behöver ha för att vara ledande i vår bransch, säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande.

Julia Frändfors blir en del av sociala medier-teamet i ledning av Karolina Lindqvist samt pr-avdelningen som leds av Camilla Åstrand.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.