Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag22.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Jonas Morian till Ledarna

Publicerad: 7 Januari 2016, 08:14
Uppdaterad: 7 Januari 2016, 08:14

Chefsfacket Ledarna vill vässa opinionsbildningen. Jonas Morian får uppdraget att få det att hända. ”Vi vill ta nästa steg”, säger ordföranden Annika Elias.


Ämnen i artikeln:

Ledarna

Jonas Morian är för många politiknördar känd som en av grundarna till Makthavare.se. 2014 värvades han till Riksbyggen, där han blev ansvarig för bolagets press- och mediearbete.

Nu byter Jonas Morian arbetsplats till fackförbundet Ledarna, som organiserar 90 000 chefer i Sverige.

Jonas Morian får en nyinrättad tjänst som samhällspolitisk rådgivare. Det innebär att han ska ett huvudansvar för att driva och utveckla Ledarnas strategiska opinionsbildning.

– Genom att under lång tid ha tagit ställning och drivit olika frågor som är av betydelse för chefer har Ledarna idag en viktig roll som chefens röst i samhällsdebatten. Det är en roll som är av stor betydelse för att bidra till att ge Sveriges chefer bästa möjliga förutsättningar att utföra sina uppdrag. Med rekryteringen av Jonas vill vi nu ta nästa steg och stärka den delen av vårt uppdrag ytterligare, säger Annika Elias, ordförande Ledarna, i ett pressmeddelande.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ledarna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.