Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

"JKL är kraftfullare än jag förstod från början"

Publicerad: 17 Juli 2009, 06:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:18

Göran Persson beskriver sin nya arbetsgivare JKL i mycket goda ordalag.


I en intervju med DI Weekend idag berättar Sveriges före detta statsminister Göran Persson om livet som lantbrukare och pr-konsult, även om han inte tycker om den senare titeln.

– Pr-konsult är inte vad jag själv väljer att kalla mig. Min titel är senior advisor, seniorrådgivare. Men jag är prestigelös och anser mig inte för fin för att göra vissa saker. Det hör jobbet passar mig utmärkt, säger Göran Persson till tidningen.

Han ger också byrån mycket beröm.

– Jag måste säga att jag är rätt imponerad av JKL. Företaget är större och kraftfullare än jag förstod från början. Jag har kunnat konstatera att nästan alla betydelsefulla personer inom näringslivet och organisationsvärlden väljer att använda den här typen av professionell hjälp.

Göran Persson berättar också att han fortfarande får många intervjuförfrågningar, även om han tackar nej till de flesta. Samtidigt gillar han att intervjuas.

– Jag har alltid gillat kontakterna med medier och journalister. Det är fascinerande att se hur ni arbetar. Men jag är ingen linslus och jag läsaer sällan det som skrivs om mig, säger han till DI Weekend.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.