IFK bekräftar ny huvudsponsor

2011-03-22 12:14  

Finans- och inkassobolaget Prioritet Finans blir blåvitts nya "stjärnsponsor" och petar därmed Ica, som haft titeln sedan 1982.

Det nya avtalet är tecknat över fyra år och löper till och med säsongen 2014.

– Det är ett avtal som gör ett avtryck i den blåvita historien. I och med Prioritet Finans utökade satsning och Ica:s fortsatta stora engagemang kommer IFK Göteborgs resurser att öka väsentligt, säger Kent Olsson, ordförande i IFK Göteborg i ett pressmeddelande.

Nils Wiberg är vd på Prioritet Finans:

- IFK Göteborg är en utmärkt marknadskanal. Vidare kommer vi via IFK Göteborgs nätverk att beredas goda möjligheter till nya och spännande företagskontakter, säger han i ett pressmeddelande.

Enligt Teddy Falkenek, varumärkesdirektör på Ica är även de nöjda med avtalet, trots att de förlorar sin roll som "stjärnsponsor".

– Vi gläds med IFK Göteborg som har hittat ytterligare en offensiv partner. Alla parter har samma syn på IFK Göteborgs ambitioner de närmaste åren och stödjer dem fullt ut, säger han i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt