Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

IFK bekräftar ny huvudsponsor

Publicerad: 22 Mars 2011, 11:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:16

Finans- och inkassobolaget Prioritet Finans blir blåvitts nya "stjärnsponsor" och petar därmed Ica, som haft titeln sedan 1982.


Ämnen i artikeln:

ICA

Det nya avtalet är tecknat över fyra år och löper till och med säsongen 2014.

– Det är ett avtal som gör ett avtryck i den blåvita historien. I och med Prioritet Finans utökade satsning och Ica:s fortsatta stora engagemang kommer IFK Göteborgs resurser att öka väsentligt, säger Kent Olsson, ordförande i IFK Göteborg i ett pressmeddelande.

Nils Wiberg är vd på Prioritet Finans:

- IFK Göteborg är en utmärkt marknadskanal. Vidare kommer vi via IFK Göteborgs nätverk att beredas goda möjligheter till nya och spännande företagskontakter, säger han i ett pressmeddelande.

Enligt Teddy Falkenek, varumärkesdirektör på Ica är även de nöjda med avtalet, trots att de förlorar sin roll som "stjärnsponsor".

– Vi gläds med IFK Göteborg som har hittat ytterligare en offensiv partner. Alla parter har samma syn på IFK Göteborgs ambitioner de närmaste åren och stödjer dem fullt ut, säger han i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

ICA

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.