Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag26.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Hon blir gruppchef på Cohn & Wolfe

Publicerad: 6 December 2011, 06:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:48

Cecilia Ungerstedt, med ett förflutet på Hill & Knowlton, går till konkurrenten Cohn & Wolfe där hon blir gruppchef för byråns hälsoteam.


Ämnen i artikeln:

Cohn Wolfe

Cecilia Ungerstedt, tidigare på Hill & Knowlton som affärsområdesansvarig inom kommunikation med ett nordiskt utvecklingsansvar, blir gruppchef på Cohn & Wolfe.

– Cohn & Wolfe har en av branschens största hälsoteam med spetskompetens inom både marknads-PR och PA inom läkemedel. Cecilia blir en nyckelrekrytering för att fortsatt växa med både nya kunder och nya medarbetare, säger Marta Karlqvist, vd på Cohn & Wolfe i ett pressmeddelande.

Cohn & Wolfe har under hösten tagit in två nya kunder i läkemedelsbranschen, Meda och Bristol-Myers Squibb. Meda är, enligt Cohn & Wolfe, ett av läkemedelsbranschens mest snabbväxande företag med en omsättning på 20 miljarder kronor och försäljning i 120 länder. Bristol-Myers Squibb är ett globalt bioteknologiskt läkemedelsföretag.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Cohn Wolfe

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.