Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Hon blev Årets vd

Publicerad: 1 November 2013, 07:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:57

Hyper Islands vd Johanna Frelin har utsetts till Årets vd av ledarskapssajten Motivation.se och utbildningsföretaget Executive People.


Ämnen i artikeln:

Hyper Island

I går delades utmärkelsen Årets vd ut i tre kategorier – små, medelstora och stora företag. I kategorin små företag var det Johanna Frelin, vd för kommunikationsskolan Hyper Island, som kammade hem titeln.

– Jag undrade in i det sista om det verkligen var sant. Det är så klart otroligt roligt. Jag jobbar hårt och mycket och det här är ett kvitto på det, säger Johanna Frelin till Dagens Media.

Juryns motivering lydde bland annat:

”För ett tillitsfullt och långsiktigt ledarskap inom ett spännande område i ständig utveckling."

– Samhället befinner sig mitt i ett paradigmskifte från analogt till digitalt. Vi jobbar globalt och försöker ligga före och se nästa steg. Det är spännande att befinna sig mitt i stridens hetta.

En annan avgörande punkt som ledde till att utmärkelsen gick just till Hyper Islands vd är det CSR-arbete som skolan bedriver.

– Våra studenter är talangfulla kreatörer som kommer att hamna i penningstinna företag. Medan de är på skolan vill vi att de ägnar sin kreativitet åt att föra samhället framåt bland annat genom ökad transparens.

Under utbildningstiden får studenterna jobba med kampanjer för välgörenhetsorganisationer. Under årets har man bland annat samarbetat med SOS Barnbyar och International Rescure Committee.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.