Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Här stjäl han självmordskorven

Publicerad: 2 augusti 2011, 12:05
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:03

En hungrig man stal en korv i Gamla stan, men han fick mer än vad han väntat sig. Mannen hade nämligen lagt vantarna på den ökända "självmordskorven". Klippet på den fräcka stölden har på kort tid blivit en Youtube-succé.


Dagensmedia.se har tidigare berättat om "hara-kiri-koven". Skämtet som blev en pr-succé för korvgubben Jesper Levin.

Nu har självmordskorven slagit till igen och bidragit till ytterligare en viral-succé.

Det var när Kristoffer Östergren – som till vardags arbetar på Gröna Lund – var på väg hem från jobbet som han och kompisarna fick för sig att gå och testa den ökända självmordskorven.

– Vi köpte korven och folk smakade på den och tyckte att den var jäkligt stark, berättar Kristoffer Östergren, som själv filmade händelsen.

Men när den kryddiga slangen visade sig bli för mycket för Kristoffers kompisar valde de att lägga ner korven en sekund för att ta en paus i ätandet.

Det var då det oväntade hände.

– En kille dök upp från ingenstans och bara snodde korven. Men det var ju helt klart fel korv att stjäla. Han visste inte att den var så stark.

Blev du överraskad över att han helt sonika stal korven?

– Ja, men det var bara jag som såg det när det hände. Jag uppfattade det först som att killen gjorde en drive by. Men tittar man på filmen i efterhand ser man ju att han står och spanar. Det garvade vi mycket åt i efterhand. Men det roligaste är ju att han vänder tillbaka efter fem meter. Det skulle inte jag ha gjort.

Klippet har gått rätt bra på Youtube.

– Ja, jag har ju sett filmer när folk käkar den korven förut och så jäkla kul är det inte, men med den här filmen rasslade det bara till. När jag la upp den hade jag fått runt 100 träffar, dagen efter hade 3 000 till sett filmen.

Testade du själv korven?

– Nej så dum är jag inte. Men det jag kan säga om korven är att det värsta är inte att äta den, utan dagen efter. Både en polare och min brorsa har testat den och de låg kvar i sängen hela dagen. De kunde inte röra sig för så fort de försökte gå var de tvungna att springa på toaletten.

Se klippet där den okända mannen stjäl hara-kiri-korven nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/vRfHdOQ90HA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News