Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Här hånar Studio Total Lukasjenko

Publicerad: 14 Augusti 2012, 10:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:14

Studio Total gick för en månad sedan ut i ett öppet brev till Lukasjenko. Nu släpper de ännu ett brev, denna gång riktat till både Lukasjenko och KGB - och tonen är hånfull.


Ämnen i artikeln:

Studio Total

Efter den senaste tidens uppståndelse kring den så kallade nallekuppen och efter att Sveriges ambassadör utvisats från Vitryssland går Studio Total ut i ett nytt brev riktat till Lukasjenko och KGB, som går att finna på deras sajt. Ett brev där tonen är skarp och hånfull.

I brevet kritiserar Studio Total den inbjudan de fått från KGB och passar dessutom på att ge en känga åt det faktum att den svenske ambassadören har utvisats.

"Vi undrar var vi skulle ses. Vi hade tänkt oss den svenska ambassaden. Neutral mark, diplomatisk immunitet och allt det. Sedan, som ett resultat av dåligt humör, deporterade du vår ambassadör och stängde ambassaden", skriver Studio Total bland annat.

Studio Total går i brevet igenom alla de punkter som gör att de inte vill åka till Vitryssland för att träffa KGB. Istället bjuder Studio Total in Lukasjenko till Skåne.

"Vårt enda krav är att du beter dig så artigt som du kan. (Inga hot om tortyr och liknande) och att du släpper alla politiska fångar i Vitryssland", skriver Studio Total bland annat.

Studio Total lovar också att stå för Lukasjenkos samtliga resekostnader och utgifter under resan.

"Jag menar, du har varit diktator i vad, 20 år? Och vad har det gett dig? En massa svettiga handskakningar, människor som skrattar åt dig och den allvarliga möjligheten att sluta som Kadaffi om du fortsätter att hota och fängsla alla som säger emot".

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Studio Total

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.