Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Här är Salong Betongs Reebokfilm

Publicerad: 17 Oktober 2012, 11:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

För att uppmärksamma sitt samarbete med Reebok släpper Salong Betong en film där de målar upp sin egendesingade version av sneakern Reebok Classic.


Den uppmärksammade tatueringsstudion Salong Betong påbörjade sitt samarbete med Reebok förra året.

Nu fortsätter de samarbetet och släpper ännu en egendesignad version av sneakern Reebok Classic, för att fira att fira att skon fyller 30 år.

För att uppmärksamma Salong Betong-sneakern sjösätts en film där killarna bakom salongen, Daniel Eriksson och Anders Bleckhorns, gör ett graffitikonstverk runt skorna.

Kampanjen är framtagen tillsammans med Ibeyostudio.

– Vi kommer att släppa filmen ganska brett och hoppet är att den ska spridas viralt. Den är tänkt att ingå i den bredare kampanjen och vi hoppas att den lever sitt egna lilla liv, säger Sofia Green på Ibeyostudio till dagensmedia.se.

Kampanjen kring skorna kommer att fortgå till mars nästa år, då skon släpps på streetwearbutiken Cali i Stockholm.

Se filmen nedan:

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/51591372?title=1&amp;byline=1&amp;portrait=1&amp;color=ffffff" width="442" height="249" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe> <p><a href="http://vimeo.com/51591372">Salong Betong x Reebok Classic</a> from <a href="http://vimeo.com/ibeyostudio">IBEYOSTUDIO</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

Arbetsgrupp

Regi: John & Karl-Uno Lindgren

Musik: Thomas Eby

Ljudmix: Johan Ekhé

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.