Här är Garbergs logga för Alliansen

2010-03-15 16:32  

Alliansen presenterade i dag sin nya logga inför valrörelsen. Vad tycker du om den? Rösta på Dagensmedia.se.

– Lite av idén med logotypen är att den ska kännas mer öppen än den tidigare. Vi vill sänka trösklarna för människor att engagera sig i politiken och vi vill ha en logotyp som avspeglar den ambitionen, säger Pär Henriksson, kommunikations- och stabschef för Moderaterna.  

Den nya loggan ska också representera ambitionerna att göra mer inom allianssamarbetet än under valet 2006.

– Valet handlar om framtiden, förnyelse av politiken. Vi kommer med ett gemensamt valmanifest och vill att allt detta ska återspeglas i vårt utseende.

Alliansen lanserade också sin kampanjsajt i dag, men den hann knappt gå upp innan den kraschade. Därefter har den fungerat i omgångar under dagen. Pär Henriksson tror att det kan röra sig om en så kallade överbelastningsattack.

– Men det är inget som är säkert. Det kan också vara så att belastningen på sajten har blivit för hög när många ville komma in och titta samtidigt. Vi håller på att titta på vad som gått fel och hur vi ska åtgärda det.

 

 

Henrik Widell

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt