Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Här är Årets Rookie-nomineringar

Publicerad: 9 November 2010, 09:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:32

På torsdag avgörs Spinn-galan. Tre personer slåss om priset Årets Rookie. ”Det är klart att det säljer att ha det i min cv”, säger fjolårets vinnare Joanna Mossberg.


Ämnen i artikeln:

SpinnGrayling

På torsdag, den 11 november, är det än en gång dags för pr-tävlingen Spinn.

Förra året utsågs Joanna Mossberg, numera på Grayling, till Årets Rookie på Spinn-galan. Ett pris som hon menar att betytt en hel del för hennes karriär.

– Det har varit fantastiskt roligt. Framförallt för att det känns som om det gett mig utrymme att ta branschdebatten i högre utsträckning, säger Joanna Mossberg.

Efter fjolårets utmärkelse har Joanna Mossberg bland annat fått föreläsa för studenter, branschpersoner och även kunder i en högre utsträckning. Dessutom har hon fått många erbjudanden om jobb.

– Det är klart att det säljer mig, att ha det i min presentation och cv. Det gör ju också att folk, utan att ens ha träffat mig, har högre förväntningar på mig, säger hon.

Joanna Mossberg tycker att det är viktigt att lyfta fram unga personer i branschen, och säger att det är Spinn-galans finaste pris.

– Det är en ära, och jag hoppas att nästa person förvaltar sin titel. Vi behöver höja pr:s status, säger hon.

Årets nomineringar till priset Årets Rookie:

* Olof Belfrage, Grayling

* Farshad Shadloo, Aspekta

* Tove Widemar, JMW Kommunikation

Ardalan Samimi

Ämnen i artikeln:

SpinnGrayling

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.