Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Han startar skånsk webbyrå

Publicerad: 1 November 2010, 05:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:33

Malmöbaserade designbyrån Manifesto startar webbyrå med fokus på sociala medier. ”Vi behöver dela upp vårt erbjudande”, säger varumärkesstrategen Michael Nilsson.


Manifesto har jobbat med design och platsmarknadsföring i 15 år.

– Numera jobbar vi även mycket i sociala medier. För oss hör de båda ihop, men för uppdragsgivarna är det inte lika tydligt. Det blir lättare för oss att presentera vad vi gör med ett nytt namn och nya människor, säger Michael Nilsson.

Den nya byrån kommer jobba med strategier om digital pr och sociala medier, men även med traditionell webbproduktion.

Namnet blir Wyral, vilket står för Why Your Returns Are Love.

– Det som funkar i sociala medier är när det märks att det görs med passion från och det gillar vi. Det kan bli värt en hel del pengar för företaget i slutändan, som en följd av ökat intresse och större förståelse för varumärket, säger Michael Nilsson.

Verksamheten beräknas vara igång på allvar efter årsskiftet, då en person som vara på plats som huvudansvarig för den nya byrån. Fram till dess ska befintliga och potentiella kunder informeras om det nya erbjudandet.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.