Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


PR

Han är Primes nye krisgeneral

Röken har precis skingrats efter Primegate, där läckta dokument ledde till en kris för Prime PR. Nu lanserar byrån krishantering som ett eget affärsområde.


Publicerad 2011-02-02 08:49
Uppdaterad 2015-12-06 15:23

Ämnen i artikeln:

Niklas Nordström

Dela artikeln:

I sin ungdom räddade han ishockeypuckar för Arlanda Wings och Almtuna. Nu blir Hampus Knutsson, 28, ansvarig för att rädda Primes kunder.

– Efterfrågan på kriskommunikation har blivit så pass stor att vi nu gör det till ett eget affärsområde, säger Hampus Knutsson.

Affärsområdet ska till en början bestå av en kärntrupp på 4-5 personer, som ska göra blixtutryckningar med målet att vara på plats hos kunden inom en timme.

Förutom Hampus Knutsson, som blir ansvarig för att bygga upp krisavdelningen, ska även Billy McCormac, Charlie Stjernberg, Janerik Larsson och Matti Kataja ingå. En sluten del, på ett eget våningsplan, ska erbjuda krisgruppen möjligheten att arbeta "avskilt och intensivt".

Läs mer om Primes nya affärsområde i DM Plus.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.