Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Haglöfs går till Mandel

Publicerad: 15 januari 2015, 12:06
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:16

Friluftsvarumärket Haglöfs och pr-byrån Mandel inleder samarbete.


Outdoormärket Haglöfs, som gör kläder, skor och utrustning för friluftsliv, väljer Mandel som pr-byrå i Sverige och Danmark. Företaget har sedan tidigare arbetat med byrån, men då i projekt. Nu blir samarbetet mer permanent.

– Att ta det vidare till ett löpande samarbete var ett naturligt steg i vårt arbete med att befästa och utveckla vår position inom technical outdoor och hållbarhet, säger Carl Hård af Segerstad, marknadsansvarig på Haglöfs i norden i ett pressmeddelade.

Mandel har sedan tidigare samarbete med flera outdoor- och sportvarumärken, bland annat Salomon, Atomic och  Osprey. Dessutom ansvarar man för mediearbetet för Scandinavian Outdoor Group.

– Vi känner oss väldigt bekväma med Haglöfs som varumärke och delar företagets värderingar. Det här kommer att bli en spännande resa tillsammans i allt från produkt-pr till varumärkesupplevelser som Haglöfs Arctic Weekend, säger Dennis Svärd, ansvarig projektledare på Mandel i pressmeddelandet.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.