Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


PR

Haag leder Spinngalan

Det blir Erik Haag som leder årets Spinngala, som kommer att få ett lite mer pratigt format än tidigare år.


Publicerad 2012-11-13 05:00
Uppdaterad 2015-12-06 14:05

Ämnen i artikeln:

Erik Haag

Dela artikeln:

– Erik Haag är värd, vilket är kul eftersom han kan branschen, har bra vana av sådant här och tycker att det är kul. Sedan kommer vi ha lite av ett talkshowtema istället för en vanlig prisutdelning som det har varit tidigare, säger Gustav Holmström, konsult på Grayling och projektledare på Spinn, till dagensmedia.se.

Dagensmedia.se har tidigare skrivit om att Grayling, som har tagit över upp­draget för pr-tävlingen från MSL, vill förnya hela konceptet med galan.

Nu står det klart att det talkshowtema som byrån tidigare har pratat om kommer att synas i såväl scenografi som i upplägg.

– Erik kommer ha ett skrivbord vid scenen där vinnarna kommer upp och snackar. Sedan har vi ett husband, som man brukar i talkshows, och så kommer Magnus Carlsson från Weeping Willows uppträd, säger Gustav Holmström.

Varför har ni valt det här temat?

– Vi kände att vi ville göra om galan lite grann, och ville gå ifrån den traditionella prisutdelningen. Dessutom tror vi att det passar Erik bra.

Spinngalan går av stapeln 15 november i Friends Arena.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.