Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Gullers Grupp rekryterar doktorerande planner

Publicerad: 1 december 2017, 15:31
Uppdaterad: 1 december 2017, 15:31

Gullers Grupp: "Karins gedigna kunskaper inom planning, online planning, omvärldsanalys och konsumentinsikter kommer att komma till stor nytta när Gullers Grupp nu växer ytterligare".


Ämnen i artikeln:

Gullers GruppPR

Karin Setréus ansluter sig till Gullers Grupp och förstärker byråns strategiska marknadsföring och kommunikation.

– Jag har alltid tyckt att det är spännande att söka insikter för att förstå människor och vad som gör att de gör på vissa sätt. Jag tycker också om att undervisa och föra kunskaper vidare samtidigt som jag själv utmanas och lär mig av unga studenter. Jag är extremt nyfiken på människor, idéer och fenomen. Det är en av orsakerna till att jag trivs som konsult, säger Karin Setréus i ett pressmeddelande.

Just nu jobbar Karin Setréus med en doktorsavhandling om sociala medier och mångfaldskommunikation. Hon har tidigare erfarenheter från undervisningar på Stockholm Universitet och Berghs School of communication, jobb på byrå och fristående konsult.

– Karins gedigna kunskaper inom planning, online planning, omvärldsanalys och konsumentinsikter kommer att komma till stor nytta när Gullers Grupp nu växer ytterligare. Vi delar samma syn på vikten av relevant kommunikation för samhällsaktörer och Karin har en djup förståelse för hur man skapar kommunikation som är relevant för mottagaren, säger Ulf Dahlqvist, byråchef på Gullers Grupp, i ett pressmeddelande.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Gullers GruppPR

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.