Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag02.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Gudrun Schyman startar makt-akademi

Publicerad: 8 Maj 2012, 07:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:23

Gudrun Schyman ska tillsammans med pr-konsulten Amanda Mogensen från Ideal Kommunikation få ledare att reflektera över maktfrågor.


Ämnen i artikeln:

Gudrun SchymanAmanda Mogensen

Rävåkra Maktakademi är en tvådagars maktworkshop som riktar sig till de som arbetar i ledande position inom olika företag och organisationer.

Bakom akademin står Gudrun Schyman tillsammans med Amanda Mogensen från Ideal Kommunikation. Amanda Mogensen har tidigare jobbat som pr-konsult för Westander och som pressekreterare för Gudrun Schyman.

– Jag har jobbat mycket med Amanda tidigare, bland annat kring konflikthantering, och nu ska vi jobba på maktakademin med deltagarnas egna erfarenheter. De ska resonera kring makt och utveckla sitt eget arbete, säger Gudrun Schyman till dagensmedia.se.

Gudrun Schyman säger att hon, då hon har blivit anlitad som talare om ledarskap, har märkt av ett stort intresse för att tala om maktfrågor.

– Det är intressant med makt, det finns där hela tiden och att analysera makten ger bra redskap i arbetslivet. Man lyfter ofta inte maktfrågor utan individen ska hitta sina egna styrkor och förverkliga sig själv. Men vi existerar ju i en omgivning som vi måste förstå, säger hon.

För att uppmärksamma den nystartade akademin ska Gudrun Schyman och Amanda Mogensen gå ut med riktad information till olika företag och organisationer.

– Nu skickar vi runt information till företag och organisationer som vi tror har intresse av att delta. Vi vänder oss också till ideella organisationer, där man kanske inte tänker i de termerna men där behövs kunskap om maktfrågor.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.