Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Gröna Lund får marknadsdirektör

Publicerad: 18 Mars 2011, 13:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:17

Christer Fogelmarck blir ny marknadsdirektör för Parks and Resorts, bolaget som äger nöjesparker som Gröna Lund och Skara Sommarland.


Christer Fogelmarck tillträder den nya tjänsten den 21 mars och kommer därmed ha det övergripande marknadsansvaret för bland annat Kolmården, Skara Sommarland, Aquaria och Gröna Lund.

– Det känns fantastiskt bra, verkligen. Givet min bakgrund där jag har jobbat länge med evenemang, underhållning och affärsutveckling har jag haft ögonen på Parks and Resorts länge. Det sa jag också när jag var på anställningsintervjun, det står ju Christer Fogelmarck på det här jobbet.

Tjänsten är nyinrättad och är en del av en större satsning på kommunikationen hos Parks and Resorts.

– Min uppgift blir bland annat att samordna parkernas kommunikation och naturligtivs agera kravställare. Samtidigt kommer jag vara ett stöd och ett bollplank för den befintliga marknadsorganisationen.

Christer Fogelmarck kommer senast från rollen som vd för Atlantic Film AB och har tidigare bland annat suttit i ledningsgruppen för artistagenturen Blixten & Co.

Han har också arbetat med event som Melodifestivalen och Stockholm Open.

– Det är ju säsongsbetonad verksamhet precis som nöjesparkerna så det tar jag med mig.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.