Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Grayling värvar från konkurrenter

Publicerad: 16 januari 2015, 07:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:16

Rekryterar tre nya konsulter – bland annat från Hill+Knowlton och Cohn & Wolfe.

Ämnen i artikeln:

Grayling

AA

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se


Grayling Sverige förstärker sitt konsult-stall och värvar tre nya medarbetare. Det är Anna Nörby Gennerud från Hill+Knowlton och Erik Fager från Cohn & Wolfe som ny ansluter sig till byrån. Utöver det anställer man även en ny juniorkosnult, Sissel Hedqvist.

– Jag är väldigt glad över att vi har lyckats knyta till oss två av branschen mest erfarna konsulter. Vi har vunnit flera nya kunder de senaste månaderna och är inne i en expansiv fas, säger Pia Grahn nytillträdd vid för Grayling i Norden i ett pressmeddelande.

Anna Nörby Gennerud kommer senast från rollen som senior projektledare på Hill+Knowlton. Hon har arbetat med flera kunder inom IT, teknik och hälso- och sjukvård. Hon har även en lång bakgrund som informationsansvarig på Sveriges Farmaceuter.

– Det känns otroligt inspirerande att börja på Grayling, det finns mycket bra kompetens och spännande kunder. Jag är väldigt glad att jag har fått möjligheten att få vara med på resan framåt, och extra kul att Grayling är nominerad till Årets byrå, säger Anna Nörby Gennerud.

Erik Fager var tidigare PA- och hälsochef på Cohn & Wolfe. Han har haft liknande roller på både Läkemedelsindustriföreningen och Apoteket Kronan. Hans uppgift på Grayling blir främst att utveckla byråns healthcare-erbjudanden.

Sissel Hedqvist kommer närmast från Göteborg och More pr.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev