Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Grayling i offensiv mot börsbolagen

Publicerad: 3 November 2010, 11:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:33

Tidigare SF-vd:n Tobias Lennér blir chef för finansiell kommunikation på Grayling. "Vi har omorganiserat oss för att ha ännu större fokus på ir-frågorna", säger Peter Erikson, vd för Grayling.


Tobias Lennér får ett övergripande ansvar för ir-frågorna på Grayling och ska sitta med i stockholmskontorets ledningsgrupp. Han blir även nordiskt ansvarig för varumärket Citigate.

– Det är en strategiskt viktig rekrytering för oss. Antalet företagsaffärer och börsintroduktioner har legat ganska lågt under ett par år. Vi ser nu tecken på att det kommer att växa och där vill vi vara en av de främsta aktörerna, säger Peter Erikson, vd för Grayling.

Den före detta SVT-journalisten Tobias Lennér har bland annat byggt upp Telias ir-verksamhet och varit vd för SF och Halebop. Han börjar nästa vecka och efterträder Niklas Alm, som lämnade Grayling för att bli kommunikations- och marknadschef på Newsec.

– Tobias har en ovanlig kombination av djup ir-erfarenhet inom börsintroduktioner och företagstransaktioner, journalistbakgrund och flera vd-befattningar, säger Peter Erikson.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.