Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Grayling fortsätter anställa

Publicerad: 21 April 2010, 13:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

Efter att ha rekryterat DN.ses tidigare chef, Charlotta Friborg, fortsätter pr-byrån Grayling anställningsfesten och tar in fem nya konsulter


– Vi har sett en stark ökning i förfrågan under början av året. Första kvartalet har gått väldigt bra för oss. Vi har ambitionen att fortsätta bygga Grayling till ett av de ledande konsultföretagen i branschen, säger Peter Eriksson, vd för Grayling.

Graylings nyrekryteringar är inga lättviktare.

Mårten Lundberg, idag är kreativ chef på Cohn & Wolfe kommer in i företaget och får ett samlat ansvar för Graylings marknadsföring.

Carsten Carlsson, idag vd för pr-konsultföretaget Firefly Communications blir ansvarig för Graylings grupp för företagskommunikation i Stockholm.

De båda kommer också att ingå i ledningen för Stockholmskontoret.

Även Sara Carlsson, tidigare informationschef på Lindex, går till Graylings – till Malmökontoret och ska arbeta med CSR och hållbarhetsfrågor.

Susanne Hammarström, går in i en roll som seniorkonsult, och kommer närmast från rollen som chef för Diplomat PR:s kontor i Bryssel. Hon ska stärka Graylings samlade erbjudande inom Public Affairs.

Slutligen har också Robin Rutberg Goncalves har rekryterats som juniorkonsult.

– Vi har planer att rekrytera ytterligare två under året på ir-sidan. Sedan letar vi efter fler bra personer att stärka upp kontoren i Malmö och Göteborg med.

Men Grayling har ambitioner att bli starka även på andra marknader än den svenska. En nordisk expansion står på agendan.

– Vi tittar på olika alternativ för vår utveckling i Norden. Förhoppningsvis ska ett beslut kunna tas under året.

Grayling är världens näst största fristående PR-konsultföretag med inriktning på Public Relations, Public Affairs, Investor Relations och Event. Grayling har 900 medarbetare på 70 kontor i 40 länder i Europa, USA, Mellanöstern och Asien. Grayling Sverige har 50 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.