Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

GolinHarris rekryterar från Norge

Publicerad: 19 Maj 2010, 07:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:50

Mattias af Geijerstam lämnar den norska banken DnB NOR för att bli ansvarig för corporate communications på pr-byrån GolinHarris.


GolinHarris  öppnade sitt första nordiska kontor i Stockholm 2008 och ska nu ta nästa steg genom att bredda sitt erbjudande med corporate communications. Områdesansvarig blir alltså Mattias af Geijerstam som närmast kommer från tjänsten som informationschef för den norska banken DnB NOR i Sverige. Han har tidigare varit presschef på posten och konsult på JKL.

- Vi ser varje dag exempel på hur en styrelsefråga kan få effekter hela vägen ut i konsumentledet och motsatt hur kundernas upplevelser av slutprodukten kan påverka en hel organisations handlingsutrymme. Vi är alla ett knapptryck ifrån att stärka eller stjälpa ett varumärke. Det är en verklighet som allt fler företag och organisationer förstår att de måste anpassa sig till, säger Mattias af Geijerstam i ett pressmeddeleande.

 

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.