Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Golin Harris förra vd startar eget

Publicerad: 29 September 2014, 13:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:27

För ett år sedan lämnade hon tjänsten som vd för pr-byrån Golin Harris. Nu startar Sofia Heidenberg eget.


Efter fem år på vd-posten hoppade Sofia Heidenberg av pr-byrån Golin Harris, som ägs av Lowe Brindfors. Nu har hon startat bolaget Proud Communication.

– Jag jobbar som rådgivare till företag, framförallt med kommunikation, men även med en del management-frågor. Det är något jag tycker är roligt och givande. Det är inom kommunikation jag byggt mig ett varumärke men jag har startat och lett företag de senaste 14 åren och den erfarenheten tar jag med mig i min rådgivning. Jag vet att jag kan bidra med mina kunskaper som företagsledare också, säger Sofia Heidenberg till Dagens Media.

Vilka kunder hon jobbar med vill hon ännu inte avslöja, men det är "stora organisationer som sitter i Sverige men har internationell verksamhet".

– Det är mycket möjligt att jag kommer att anställa, men just nu är det rätt skönt att det bara är jag. Jag har byggt upp och drivit bolag och jobbat hårt. Nu kan jag rå om min egen tid och framtid. Och framför allt fokusera helt på mina kunder.

Vad har du gjort sedan du slutade på Golin Harris?

– Först var jag alldeles ledig i flera månader och det kändes underbart. Jag har fått smickrande erbjudanden som jag har värderat grundligt men när jag vägde möjligheten att äga min tid eller gå in i en operativ roll mot varandra vann möjligheten att vara entreprenör.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.