Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Frida Berg tar över Geelmuyden Kiese

Publicerad: 5 November 2015, 09:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:23

Pr-byrån Geelmuyden Kiese genomför en rejäl vd-snurra.


Janna Sundewall värvades till vd-stolen på Geelmuyden Kiese 2012. 2014 vände byrån till vinst – efter två år av röda siffror. Nu står det klart att Janna Sundewall går vidare till rollen som vd för Geelmuyden Kiese i Danmark, som är betydligt större än sin svenska motsvarighet.

Den danske vd:n Morten Hofgaard Jørstad blir istället vd för byråns norska kontor.

– Geelmuyden Kiese är en skandinavisk kommunikationsbyrå och nu stärker vi vårt skandinaviska erbjudande ytterligare genom en vd-rockad i alla tre länder. Det blir en enorm styrka med en byråledning som har djup insikt i verksamheten i alla tre länder, säger Hans Geelmuyden, grundare och chef för Geelmuyden Kiese, i ett pressmeddelande.

I Sverige tar Frida Berg över som vd. Hon värvades till Geelmuyden Kiese 2014, och har sedan ett halvår tillbaka varit vice vd.

Geelmuyden Kiese uppger att byrån totalt sett har drygt 150 medarbetare i Skandinavien, varav 22 i Stockholm. Planen är att Stockholmskontoret ska växa under 2016.

– Vi ska fortsätta växa genom att leverera strategi med kreativ höjd och hantverksstolthet. När vi nu växlar upp ytterligare kommer vi bli oslagbara, säger Frida Berg, blivande vd på Geelmuyden Kiese i Sverige, i ett pressmeddelande.

I Sverige omsatte byrån knappt 25 miljoner kronor under 2014, och redovisade ett rörelseresultat på 1,7 miljoner kronor.

LÄS ÄVEN:

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.