lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Första kunden till Ydrenäs

Publicerad: 20 oktober 2014, 09:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:25

Rickard Ydrenäs nya pr-byrå anlitas av Svenska Fondhandlareföreningen.


EW

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se


Dagens Media kunde nyligen berätta att Rickard Ydrenäs planerade att dra igång en egen pr-byrå efter valet. I styrelsen sitter även Elias Wästberg tidigare medarbetare till Anna Maria Corazza Bildt, som i dag är public affairs-chef på Göteborgs Hamn.

Nu står det klart att Ydrenas Communications har fått sin första kund. Det är Svenska Fondhandlareföreningen som vill ha hjälp med EU-bevakning och rådgivning inom public affairs.

– Efter Europaparlamentsvalet, med en snart nytillrädd EU-kommission och riksdagsvalet står vi inför ett nytt spännande, men också komplicerat politiskt läge i både EU och i Sverige. Uppdraget fokuserar på att hjälpa Fondhandlareföreningen med råd om hur man ska agera i Bryssel, samt identifiera viktiga frågor och driva Fondhandlarföreningens positioner på ett smart sätt i Bryssel, säger Rickard Ydrenäs, i ett pressmeddelande.

Rickard Ydrenäs har under de senaste åren jobbat som rådgivare till den folkpartistiske EU-parlamentarikern Olle Schmidt. Under valrörelsen jobbade han för Folkpartiet på hemmaplan.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev