Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Folkia väljer Priest PR

Publicerad: 25 November 2010, 09:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Kreditmarknadsbolaget Folkia inleder, återigen, samarbete med Priest PR.


Parterna har tidigare samarbetat då Folkia var i uppstartsfasen. Folkia har nu en ny ägare i amerikanska Dollar Financial Corp.

– Folkia växte med, av media, kritiserade produkter där krishantering stod på dagsschemat. Efter att ha varit med om de stormiga åren är det extra roligt att få vara åter nu när bolaget blir en del i en global finanskoncern. Oavsett ägare kommer dock Folkia alltid att förbli en utmanare, det sitter i företagets väggar, säger Priest PR:s vd Mats Ryd i ett pressmeddelande.

Samtidigt har nye marknadschefen Henrik Barck nyligen bytt reklambyrå och gått in som huvudsponsor i Hammarby Fotboll. Nu förbereder man alltså även en pr-offensiv.

– Folkia har valt att inleda ett samarbete med Priest PR efter att noga ha övervägt flera alternativ. Vi ser fram emot att jobba tillsammans under den mycket spännande tid som nu kommer i och med med integrationen i Dollar Financial Corp, säger Henrik Barck i ett pressmeddelande.

Folkias reklam- och mediebyrå är Tre Kronor.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.