söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

"Ett olyckligt misstag"

Publicerad: 14 oktober 2010, 11:53

Auktionsfirman Bukowskis surnade till på sin pr-byrå Patriksson Communications efter att ett icke godkänt pressmeddelande, som dessutom innehöll felaktigheter, gick ut. Nu backar byrån.

Ämnen i artikeln:

BukowskisPR

HW

Henrik Widell


Patriksson Communications skickade i dag ut ett pressmeddelande där de berättade om de nya kunderna Bukowskis och Moderna Museet. Problemet var bara att Bukowskis inte godkänt pressmeddelandet och att det till på köpet innehöll felaktigheter.

– Jag är jättekonfunderad över det här, att de gör så här. De har inte kollat med oss innan. Och så skriver de att Caroline Talsma är vd. Det är Michael Storåkers som är vd. Vi fattar inte vad de håller på med. Vi måste prata om det här internt just nu och hur vi ska hantera Patrikssons agerande, säger Paulina Sokolow till Resume.se.

Patrikssons vd, Andreas Eriksson säger till Dagensmedia.se:

– Det var ett olyckligt misstag som beror på den mänskliga faktorn. Vi hade fått godkänt för en tidigare version av pressmeddelandet. Efter att det skrevs har det skett interna förändringar på Bukowskis. Vi har pratat igenom det här med Bukowskis och ser nu fram mot vårt fortsatta samarbete.

Hur var samtalet?

– Det fanns inga upprörda känslor. Det var som sagt olyckligt att den tidigare godkända versionen gick ut, vi borde naturligtvis ha skickat den rätta med korrekta uppgifter. Men vi hade ett bra samtal.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev