Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Efter naziattacken - nu ska Kissie medietränas av proffs

Publicerad: 3 Mars 2011, 14:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:19

Alexandra "Kissie" Nilssons hot mot Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman fick annonsörerna att överge bloggerskan. Nu skaffar "Kissie" professionell hjälp för att lära sig hantera media.


Ämnen i artikeln:

Kissie

Nyheter24 publicerade ett filmklipp där Sveriges största bloggare Alexandra "Kissie" Nilsson delade ut flygblad från den nazistiska organisationen Nationalsocialistisk front - något som fick bloggerskan att tappa fattningen.

I vredesmod ringde hon upp Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman och hotade att misshandla honom.

När dagensmedia.se tog kontakt med några av "Kissies" annonsörer valde samtliga att ta avstånd från den kontroversiella bloggerskan.

– Det är självklart så att vi tar avstånd från allt som är rasistiskt och dessutom brottsligt. Vi kommer att följa upp det här men det är självklart så att vi vill synas där det är vettiga människor som driver vettiga sajter, sa bland annat Frippe Stenberg, svensk marknadschef på Tele2 till dagensmedia.se.

Detta fick "Kissie" att göra en pudel och be om ursäkt för nazihoten. Nu har bloggerskan också anlitat ett "proffs" för att bli medietränad.

I sin blogg skriver hon bland annat:

"Jag behöver lära mig hur man bemöter media och repotrar haha, håller ni inte med? Jag kan ju inte bli flyförbannad såfort en reporter ringer mig lixom ;) Så jag har nu faktiskt anlitat proffs-hjälp som lär mig hur man bemöter media!

Imorgon skulle jag egentligen ha möte med honom för första gången om hur vi ska lägga upp lektionerna men hinner nog inte det eftersom jag ska resa till Göteborg, tar ju några timmar.. Sen vill jag helst hinna spray-tana mig innan.. Hihi ;)".

Ikväll ska Alexandra "Kissie" Nilsson medverka i SVT-programmet "Debatt", vilket också berörs i bloggen när "Kissie" återger ett samtal med sin konsult:

– Du, jag ska vara med i Debatt imorgon..

– Oj, vi måste gå egenom detta!

– Jag förstod det!

– Hinner du ses nu?

– Nej?! Vadå är det så illa?

– Ja..? Tänk om du börjar skrika live i tv?!

– Omg!! :(

Dagensmedia.se har vid upprepade tillfällen sökt Alexandra "Kissie" Nilsson på telefon.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Kissie

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.