Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

DIF in i bemanningsbranschen

Publicerad: 16 juni 2009, 11:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:20

Djurgården Fotboll skriver samarbetsavtal med Rekryteringsgruppen om gratis reklam vid uthyrning.


Djurgården har hittat ett nytt sätt att bearbeta sponsormarknaden. Genom ett samarbetsavtal får Djurgården en del av betalningen vid varje uthyrning hos  Rekryteringsgruppen. I gengäld får Rekryteringsgruppens kunder gratis reklam hos Djurgården för motsvarande värde. Kunden betalar alltså inget extra men får reklamen på köpet.

- Det är en win-win-situation för alla inblandade parter, säger Jenny Furtenbach, vd för Djurgården Fotboll försäljning.

Utöver den merförsäljning som kommer av upplägget menar hon att samarbetet framöver också kan ge nya sponsorer till Djurgården.

- Vi skapar en relation med företag som tidigare kanske inte alls övervägt att samarbeta med oss. Nu får vi en möjlighet att berätta om allt det vi har att erbjuda, som företagsturneringar, seminarier och andra aktiviteter.

Bland Rekryteringsgruppens kunder finns Schenker, Spendrups, Accor, Posten, UPS, Ratos, WSP, Choice och Dagab. Även Djurgården Hockey har ett liknande avtal med Rekryteringsgruppen.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.