Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

”Det känns jättekul”

Publicerad: 18 november 2011, 10:02
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:50

Igår utsågs Springtimes Miriam Nordfors till Årets rookie vid Spinngalan. ”Jag är stolt över att ha blivit nominerad och över att ha vunnit”, säger hon.


Ämnen i artikeln:

SpinnSpringtime

Årets rookie delas ut till en konsult som arbetat högst tre år i pr-branschen och som har "spelat en betydande roll i idé- och strategiarbete eller i genomförandet av en viss kampanj".

– Det är roligt att få ett sådant fint bevis på att man är bra på det man gör, säger Miriam Nordfors.

Hur firade du igår?

– Jag stannade kvar på galan med mina kollegor. Men det var inget jättefirande eftersom jag var tvungen att jobba idag. Jag får fira senare istället.

Vad betyder priset för dig?

– Jag tror inte att det förändrar något. Jag gör alltid mitt bästa och så gott jag kan, men det är jättekul att få bekräftat att jag är duktig på mitt jobb.

Miriam Nordfors har arbetat på Springtime sedan januari 2010. Dessförinnan var hon på regeringskansliet – i folkpartiledaren Jan Björklunds stab och talskrivare åt integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni.

Hon har även jobbat som ledarskribent på Göteborgs-Posten, Upsala Nya Tidning och Liberala Nyhetsbyrån, samt vikarierat som politisk redaktör på Göteborgs-Tidningen och varit kolumnist i Västerbottens-Kuriren.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SpinnSpringtime

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.