Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Désirée Maurd till Jung

Publicerad: 15 januari 2013, 12:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:59

Den tidigare Prime-partnern Désirée Maurd lämnar Dear Future för att börja på Jung.


Ämnen i artikeln:

JungPrimePrime PR

Désirée Maurd lämnade pr-byrån Prime för att starta egen verksamhet hösten 2011. Våren 2012 rekryterades hon till den digitala byrån Dear Future, startad av Jacob Åström och Jacob Ohlsson, som låg bakom de uppmärksammade Nordkorea-jeansen ”Noko Jeans”.

Nu rör hon på sig igen. Ny arbetsplats är pr-byrån Jung, där hon får titeln kreatör.

– Désirée är en av branschens stora talanger som vi har följt när hon varit på andra byråer. Det känns otroligt spännande att få jobba med en av de bästa. Hon är nyfiken, hungrig och smart, säger Claes Bodén, vd på Jung.

Vilka kunder kommer hon att jobba med?

– Vi jobbar ju med många varumärken som är i en tydlig populärkulturell kontext. Jag tror att hon kan jobba med de flesta av dem.

Jung jobbar med kunder som Adidas, Electrolux och Diesel. Désirée Maurd skriver i ett mejl till dagensmedia.se att hon imponeras av Jungs "populärkulturellt grundade syn på marknads-pr ".

– Jag har en stark tro på pr-disciplinen och längtade tillbaka till denna kontext, skriver hon.

Jung har nu också rekryterat Jonas Pålsson, tidigare projektledare på Prime samt marknads- och pr-ansvarig på skivbolaget Playground Music Scandinavia.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

JungPrimePrime PR

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.