Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

De fixar Vecko-Revyns bloggfest

Publicerad: 30 September 2009, 13:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:13

HelenaochSofie hjälper Vecko-Revyn med galan på Café Opera.


Den 17 oktober ska Vecko-Revyn prisa årets bästa blogginsatser. 36 bloggar har nominerats i tio kategorier och bland de nominerade finns Calle Schulman, Blondinbella och Linn Herbertsson.

Priserna delas ut på en gala den 7 oktober, då 500 bloggare intar Café Opera i Stockholm.

Pr-byrån HelenaochSofie har nu fått uppdraget att ta fram det visuella konceptet och scenografin till Vecko-Revyn Blog Awards 2009.

Fredrika Haglund, produktchef för mode och skönhet på Bonnier Tidskrifter Digitala Medier beskriver galan som ”ett av Bonnier Tidskrifters största och viktigaste event”.

– Självklart vill vi samarbeta med de absolut bästa. HelenaochSofie är superkreativa proffs med fingertoppskänsla för vår målgrupp och vi fastnade direkt för deras idéer som är genomtänkta in i minsta detalj. Gästerna kommer att få en upplevelse utöver det vanliga, säger hon i ett pressmeddelande.

HelenaochSofie har tidigare arrangerat Nordiska Museets 100-års jubileum och P3:s Guldgala. Dessutom bearbetar man pressen å Raw Comedy Clubs vägnar.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.