Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

De blev årets kommunikationsteam

Publicerad: 22 Mars 2011, 14:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:16

Fotografiska Museet har vunnit utmärkelsen årets kommunikationsteam i tävlingen Kommunikatören 2011. Bland övriga pristagare finns bland annat SJ, Tele2 och Apoteket.


Ämnen i artikeln:

Fotografiska Museet

Nomineringarna till Kommunikatören, där nära 3 500 kommunikatörer deltar, tas bland annat fram av Sveriges Annonsörer och Sveriges Marknadsförbund tillsammans med Hammer & Hanborg.

Utmärkelsen årets kommunikationsteam, som tilldelas både vd och kommunikationschef, vanns i år av Fotografiska Museet.

Totalt sett fick museet, som prisades för sin "starka identitet" och sitt "effektiva arbete med pr", 35 procent av rösterna.

– Vi känner oss självklart både stolta och hedrade över utmärkelsen. Det är ju människor som verkligen kan kommunikation som utser oss som vinnare, säger Per Broman, marknads- och kommunikationsansvarig för Fotografiska Museet i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Sett i perspektiv så kan vi hålla med om att vi lyckats få en mycket bra start, samtidigt som vi känner att vi har mer att ge. Vi har gett Stockholm och Sverige ett museum och en mötesplats som uppenbarligen fyller sin plats.

Bland de övriga nomineringarna i kategorin årets kommunikationsteam fanns Max hamburgerrestauranger, Ericsson, Visit Sweden och Systembolaget.

– Vi gratulerar Fotografiska Museet och konstaterar liksom Sveriges kommunikatörer att de gjort ett enastående arbete. Personligen tycker jag också att Fotografiska är ett mycket bra exempel på hur viktig kommunikation som disciplin är för att nå sina affärs- och verksamhetsmässiga mål, säger Christina Hammer, grundare av Hammer & Hanborg i ett pressmeddelande.

Bland de övriga vinnarna i tävlingen fanns bland annat SJ och Apoteket.

Övriga vinnare i Kommunikatören 2011

Hälsa & Sjukvård: Apoteket

Ideella organisationer: Rädda Barnen

Telekom: Tele2

Bank & Finans: SEB

Bäst på kommunikation: SJ

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Fotografiska Museet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.