David Orlic blir vice vd på Prime

2016-12-12 10:36  
David Orlic tar nästa steg i karriären och blir vice vd och innovationschef på Prime.

Efter att ha lämnat Volontaire i höstas har David Orlic gjort klart med ett nytt jobb som vice vd och innovationschef på Prime. Hans uppdrag blir att utveckla Primes Marketing Communication-erbjudande.

Det var tidigare i höstas som Volontaires förre vice vd David Orlic slutade på byrån han själv var med och grundade för åtta år sedan.

Nu går David Orlic vidare till Prime och rollen som vice vd och innovationschef. Han tillträder i januari.

– David har varit en nyckelspelare inom svensk kommunikation i nästan ett decennium. Det finns väldigt få personer i vår bransch som behärskar så många olika discipliner och som har så tydliga tankar om kommunikationens roll i näringslivet. Hans förmåga att kombinera affärsutveckling och samhällsbyggnad är något som våra kunder behöver och efterfrågar, säger Markus Gustafsson, vd på Prime i ett pressmeddelande.

Uppdraget blir att koppla samman det kunnande inom kreativ kommunikation med de kunskaper om förändringsarbete, tillväxtstrategi och omvärldsanalys som finns på Prime och United Minds.

– Kommunikation är ett av de viktigaste verktygen för att driva förändring och skapa hållbar tillväxt, men för att lyckas med det krävs ett tydligt affärsfokus och en rejäl kunskap om hur kreativitet och innovation kan öka företags konkurrenskraft. Den kunskapen finns på Prime och United Minds, kommenterar David Orlic i ett pressmeddelande.

David Orlic är även ordförande i branschorganisationen KOMM, grundare av Volontaire och en av initiativtagarna till integrationsprojektet Stockholm Open.

Viktor Ek

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt