tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Daniel Redgert lämnar Perfect day för Idol

Publicerad: 20 september 2017, 14:34
Uppdaterad: 21 september 2017, 12:04

Daniel Redgert gästade Idol Extra två gånger förra året – nu är han sidekick hela Idolsäsongen.

Perfect days pr-chef Daniel Redgert lämnar sitt uppdrag. Istället ska han fokusera på Idol Extra.

Ämnen i artikeln:

Perfect DayIdol

HF


Daniel Redgert lämnar rollen som pr-chef för Perfect day för att lägga mer krut på Idol Extra där han kommer agera sidekick till Pär Lernström.

– Jag lämnar rollen som pr-chef, men jag ligger kvar här [på Perfect day] med min podcast "Tankar med" som Perfect Day producerar och sen finns det ingenting som säger att vi inte hittar på något annat kul tillsammans framöver, jag och Perfect Day, säger Daniel Redgert till Dagens Media.

Den främsta anledningen till att han lämnar pr-rollen är att han inte får ihop tjänsten på Perfect day med Idol Extra.

– Jag har haft två separata karriärer på Perfect Day, dels som pr-chef och dels som profil, vilket innefattat allt från bokskrivande till poddande. Och för några veckor sedan fick jag erbjudandet om att varje fredag månaderna framöver vara sidekick till Pär Lernström i Idol Extra och då blev det ohållbart att jobba kvar som pr-chef. Tiden räcker helt enkelt inte till. Vilka erfarenheter tar du med dig från din tid på Perfect day?

– Perfect Day har kartlagt hur Sveriges medielandskap fungerar idag – vilket är ovärderligt och det viktigaste jag bär med mig. Man ser så många byråer traggla på med sådant som fungerade för 10 år sedan och det är bara en tidsfråga tills kunden också genomskådar det, säger han och fortsätter:

– Jag är också så oerhört glad att ha fått jobba med så många duktiga människor och kommer att vara Hannah och Amanda evigt tacksamma för den frihet dem gett mig att bygga upp pr-avdelningen på Perfect Day samtidigt som jag fått bygga mig själv.  Vad blir nästa steg i din karriär?

– Jag fortsätter med pr, tv, podd, bokskrivande och liknande projekt, vad som väntar därefter får vi se. Men jag har blicken riktad mot utlandet, och inom en snar framtid tänker jag bygga mig ett världsherravälde.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev