Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Daniel Nyhlén ska medieträna Kissie

Publicerad: 3 Mars 2011, 15:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:18

Daniel Nyhlén, chefredaktör på skönhetssajten improveme.se är proffset som ska hjälpa "Kissie" att hantera media.


Ämnen i artikeln:

Daniel NyhlénKissie

Som dagensmedia.se kunde berätta tidigare i dag ska Sveriges största bloggerska Alexandra "Kissie" Nilsson medietränas av ett proffs.

Det var efter att bloggerskan hotat Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman och kallat honom för "bögäckel", som "Kissie" tog kontakt med Daniel Nyhlén.

Daniel Nyhlén:

– Ja jag har väl haft en del kontakt med "Kissie". Jag tycker att hon borde förbättra sina relationer med pressen och har i all vänskaplighet gett henne ett och annat råd, säger Daniel Nyhlén till dagensmedia.se.

Kissie skriver att hon anlitat ett proffs, får du betalt för dina tips?

– Nej, jag gör det för att jag är en god medmänniska. Hon har ringt och frågat lite om det här och då kände jag att jag som är rutinerad i gemet kunde kunde vara snäll och ge henne tips om hur media fungerar.

Vad har tipsen bestått av?

– Bland annat har jag sagt att man inte ska ringa och skrika "bögjävel" till journalister. Då kan man ge sig fanken på att man får tillbaka 200 procent. Men om man bara tar ett andetag och tittar på vad det handlar om så kan man sköta sådant här på ett helt annat sätt, sådant har vi talat om säger Daniel Nyhlén och fortsätter:

–  I grund och botten är Kissie en ganska vettig tjej. I alla fall upplever jag henne som det. Hon lyssnar och förstår, och förstår också konsekvenserna av det som hänt och varför det blivit så här. Jag tycker nästan lite synd om tjejen.

Det är inte första gången Daniel Nyhlén hjälper kändisar att hantera media.

– Jag är ju ganska van vi det där och har medietränat både "Big brother"- och "Idol"-deltagare och andra kändisar som Erik Saade. Kissie får väl ställa sig i den klungan.

Hur kom du i kontakt med Kissie?

– Det är en så liten värld det här, jag jobbar med nätet och olika bloggare fram och tillbaka och då ses man i olika sammanhang. Vid något tillfälle sa jag att hon kan slå mig en signal och sedan kom den här stormen. Men jag vill betona att hon inte tog kontakt med mig innan det här hände.

Var hon stressad när hon hörde av sig?

Nej det vill jag inte gå in på men det är väl bra att man kan hjälpa. Kissie är absolut inte den här elaka bitchen som många vill utmåla henne som. Det är bara det där att hon är orutinerad och temperamentsfull. När hon lägger band för sig kommer hon ha bättre hand med pressen.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Daniel NyhlénKissie

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.