lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Cristiano Ronaldo blir Pokerstars nya ansikte utåt

Publicerad: 28 maj 2015, 04:55

Som ny ambassadör för Pokerstars ska Cristiano Ronaldo göra vissa framträdanden under Pokerstars turneringar.

Ämnen i artikeln:

PokerstarsPR

AG

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se


I en personlig video på Facebook meddelar fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo att han blir ambassadör för Pokerstars i deras marknadsföringskampanjer.

– Som varumärke är Pokerstars ständigt på jakt efter nya sätt att förbättras och ligga steget före konkurrenterna och som idrottsman är det något jag verkligen respekterar. Jag ser fram emot att ta mitt spel online, delta i liveturneringar och möta mina fans ansikte mot ansikte, säger Cristiano Ronaldo i ett pressmeddelande.

Cristiano Ronaldo kommer från och med nu att vara en del av Pokerstars reklamkampanjer och göra vissa framträdanden under live-events och pokerturneringar online.

Enligt Pokerstars kommer det även senare i år komma ett event där Cristiano Ronaldos fans kan få möta honom vid pokerbordet.

– Ronaldo är ett av de kändaste namnen i världen och Pokerstars är stolta över att samarbeta med honom. Vi ser fram emot att han ska sprida sin kärlek till spelet världen över genom att tala med sig av erfarenheter från Pokerstars till sina fans och följare på sociala medier, säger Michael Hazel, tillförordnad vd för Pokerstars, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev