Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Citroën och Peugeot vill ge Sjögran bilar

Publicerad: 13 November 2013, 07:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:56

Både Citroën och Peugeot har erbjudit sig att låna ut senaste modellerna till Therese Sjögran som gick lottlös hem från Fotbollsgalan.


Ämnen i artikeln:

Svenska FotbollförbundetPeugeot

I går berättade Dagens Media om Svenska Fotbollförbundets bilfadäs i samband med Fotbollsgalan. På den direktsända galan belönades fotbollsspelaren Anders Svensson med en Volvo XC60 för att han under sin karriär spelat 146 landskamper.

Att hans kvinnliga kollega Therese Sjögran som spelat 41 matcher mer än honom inte fick någon bil fick så väl sociala som traditionella medier att koka under gårdagen.

Under gårdagen sa Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson till Sportbladet att tanken från början var att Therese Sjögran också skulle hyllas – men först vid ett senare tillfälle.

– Det har aldrig varit något tvivel om att det också ska hyllas men vi valde att skjuta på det och göra det vid ett annat tillfälle.

I dag avslöjar tidningen dock att hon kan slippa vänta. Både Citroën och Peugeot har nämligen hört av sig och erbjudit sig låna ut sina nyaste modeller till den lottlösa fotbollsspelaren.

– Syftet är att visa att vi tycker man ska uppmärksamma alla på samma sätt. Vi hoppas självklart att Therese blir glad för att vi erbjuder den här lösningen och att förbundet inser att man ska premiera alla lika, säger Peugeots informationschef Maria Lantz till Sportbladet.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.