fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bingo Rimérs penis – en pip

Publicerad: 26 maj 2015, 13:22

Enligt Bingo Rimér är vinpipens placering på den nya bag-in-boxen inget mer än en olycklig slump.

Ämnen i artikeln:

PR

AG

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se


I veckan släpper fotografen och medieentreprenören Bingo Rimér sin bag-in-box med rosévinet "Bingo by Sweden".

Boxens kortsidor har bilder av Bingo Rimér i smoking och i hans skrev finns texten "Open here" – där pipen kan plockas fram.

Bingo Rimér själv hävdar att det är en slump.

– Gustaf Boman Network har aldrig gjort en sådan här box förut, så det var ingen som tänkte på vare sig streck-koden eller pipen, säger Bingo Rimér till Dagens Media och fortsätter:

– Men jag hoppas att folk tycker det är roligt. Min sambo brukar säga att jag har väldigt låg humor och jag är väl inte känd för att vara den mest sofistikerade.

Är det verkligen en slump? Talar du sanning nu?

– Ja, det är hundra procent sant. Designbyrån jobbade febrilt med att ta fram designen och när vi fick se hur boxen skulle se ut så var det för sent.

Hur känns det inför lanseringen?

– Jag hoppas att folk kan ha överseende med pipen och att de inte tror att jag är så välutrustad. Pipen är ju oproportionerligt stor i förhållande till min späda kropp så jag hoppas att folk inte får en missvisande bild av hur utrustad jag är, säger Bingo Rimér och fortsätter:

– Jag är ju trebarnsfarsa och ska hämta ungarna på dagis och förskola. Jag var mycket mer gränslös i mina yngre dagar, men nu försöker jag vara ansvarsfull. Då är alla sådana här saker lite mer genant.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev