Gå direkt till textinnehållet

Big Mac-kollektion ska hylla McDonalds fans

McDonalds lanserar tapeter, hundkläder och gummistövlar med Big Mac-motiv.

Understället som pryds av snabbmatskedjans mest populära hamburgare har redan synts i McDonalds skidkampanj som sponsor av det alpina landslaget och längdlandslaget. Nu kommer en hel Big Mac-kollektion bestående av sängkläder, en tapet, hundkläder, regnjacka och gummistövlar.

Kollektionen är tillägnad McDonalds fans, menar Petra Dahlman, senior marknadschef på McDonalds.

– Det är ett initiativ med inspiration från vår vinterkampanj med skidlandslagen. Vi ville med våra Big Mac-underställ vara en lite väl stolt skidsponsor och få så många som möjligt att få upp ögonen för vår nya vintersatsning. Det blev ett stort intresse och därför bestämde vi oss för att skapa bigmacshop.se med produkter som våra fans kan bära eller visa upp hemma.

Kollektionen lanserades tidigare i veckan under en modevisning i Gallerian i Stockholm och har fått stor uppmärksamhet i utländska medier.

– Fans både från Europa och från länder längre bort som exempelvis Australien och Canada har snappat upp vad vi gjort via sociala medier och vill ha produkterna. Känns otroligt kul att vi så snabbt kunde svara upp till våra fans önskningar och göra dem till verklighet, säger Petra Dahlman.

Publicerad 2015-03-25 08.38Uppdaterad 2015-12-06 12.08

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: