Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Betsafe i samarbete med Kartellen

Publicerad: 4 Februari 2015, 13:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Betsafe sponsrar nya "All in"-videon från den kontroversiella hiphop-gruppen Kartellen.


Ämnen i artikeln:

Betsafe

Robin Olenius är presstalesperson på Betsafe. Han berättar för Dagens Media att företaget valt att sponsra videon till låten "All in" eftersom den hyllar fotbollsspelare och har ett positivt budskap.

– Vill inte ta någon politisk ståndpunkt här, utan det handlar om sponsring av en video där vi gillar budskapet.

Kan delar av Kartellen och gruppens frontman Sebbe Staxx bakgrund i kriminalitet leda till negativ publicitet?

– Vi tycker att alla ska få en andra chans. Men det ska bli en intressant diskussion, både angående musiken och den politiska frågan, säger han.

Det är Matthias Sjödin som förmedlat kontakten mellan Kartellen och Betsafe. Utöver sin konsultverksamhet är han även marknadschef på Kingsize som skriver om just hiphop.

– Sebbe hörde själv av sig till mig och undrade om jag hade någon på lut för att sponsra deras nya video. Den handlar om att man ska kunna ta sig någon stans trots en brokig bakgrund, säger han till Dagens Media.

Är det creddigt för Kartellen att ha Betsafe som sponsor?

– Hiphop är världens mest kommersiella musikstil. Tittar man på USA finns det ingen video som inte är sponsrad. Både jag och Sebbe tycker Betsafe är en bra sponsor, säger han och fortsätter:

– Betsafe är även sponsor av Gumball 3000, där många stora namn deltar. Det är också Betsafes Gumball-bil som är med i videon.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Betsafe

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.