Årets Rookie: "Det är väldigt stort"

2016-11-25 16:36  
På bild: Till höger står Precios styrelseordörande Martin Petersson. Mitten, pristagaren Axel Bringel och till vänster kvällens konferenser Emma Knyckare.

Axel Bringel på Cohn & Wolfe utsågs under Spinn-galan till "Årets Rookie". "Jag blev väldigt chockad när jag fick priset", säger han.

Hur känns det att bli utnämnd till ”Årets Rookie”?

– Det känns fantastiskt roligt, det är väldigt stort och jag blev väldigt chockad när jag fick priset, säger Axel Bringel på Cohn & Wolfe.

Hur har du firat?

– Med champagne, en kort sväng på Riche och efterfest med pingis på kontoret.

Under våren 2013 gjorde Axel Bringel praktik på byrån och sedan 2014 är han tillbaka på Cohn & Wolfe igen. Det är inte första gången som någon från Cohn & Wolfe utses till "Årets Rookie" även byråns pr-chef Joanna Mossberg har prisats.

Egenskaperna "snäll, kreativ och kanaloberoende" lyftes fram i motiveringen när Axel Bringel fick ta emot priset.

Vad säger du själv om varför du utsågs till ”Årets Rookie”?

– Jag hoppas att mycket beror på snällheten. Jag försöker att vara ödmjuk och mig själv. Inte så pretentiös som man ibland kan se i branschen. Sedan går jag all-in i alla projekt som jag jobbar i.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt