Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Anmäl din favorit till Stora pr-priset

Publicerad: 16 December 2010, 14:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:23

Branschorganisationen Svenska pr-företagen instiftar – i samarbete med Dagens Media och MyNewsdesk – Stora pr-priset. Anmäl din kandidat här!


Syftet med priset är att premiera ett kvalificerat, strategiskt och idébärande pr- och kommunikationsarbete som skapat ett påtagligt och synligt resultat.

Du anmäler din kandidat/kandidater på den här sidan.

Priset ska delas ut årligen, med start den 5 maj 2011 (datumet är framflyttat), till en individ, en grupp, ett företag eller en organisation.

– Med Stora pr-priset vill vi lyfta fram professionellt och gediget pr-arbete. Vi vill belysa vad pr är och vad vi kan åstadkomma med hjälp av pr. Tävlingen är öppen för alla, säger Catharina Jevrell, ordförande för Svenska pr-företagen.

Bidrag och förslag på kandidater kommer att kunna anmälas på dagensmedia.se, MyNewsdesk och på Svenska pr-företagens sajt.

Pr-insatserna ska belysa någon av de discipliner som pr-branschen specialiserar sig på, exempelvis att påverka opinion, att lansera eller förflytta ett varumärke, att skapa ökade försäljningsresultat, att kommunicera i kris eller för goda ändamål, eller att tydliggöra och stärka en organisations kultur eller annan kommunikationsinsats som juryn finner kvalificerande till priset.

– Stora pr-priset fyller ett tomrum, eftersom pr-insatser inom alla pr-yrkets discipliner kan premieras. Priset ska därför ses som ett komplement till övriga tävlingar inom branschen.

Juryn består av:

Mats Georgson (ordförande), lektor i pr och kommunikation vid Stockholms universitet samt vd för affärs- och varumärkesstrategifirman Georgson.

• Helga Baagøe, kommunikationsdirektör Sveriges Television

• Jeanette Ström, pr-chef Svenska Spel

• Lars-Ola Nordqvist, vd Comvision och styrelseledamot i Svenska pr-företagen

• Marcus Thomasfolk, informationschef Volkswagen

• Peter Erikson, vd Greyling

• Petra von Rohr, vd Burson-Marsteller.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.