Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Agency vinner Warner Bros i Norden

Publicerad: 8 Juli 2014, 07:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:33

Agency blir Warner Bros nya pr-byrå i Norden.


Ämnen i artikeln:

Agency

Efter en upphandling som inleddes i december förra året står det klart att pr-byrån Agency ska representera Warner Bros i Norden.

– Det känns väldigt roligt. Det är ett samarbete som löper på två år och vi ska främst hjälpa dem att få upp intresset för hyrfilm, dvd. blu-ray och on demand. Det är mycket fokus på den digitala delen, säger Jeanette Ramnitz, projektledare för Warner Bros på Agency, till Dagens Media.

Vad ser du mest fram emot med samarbetet?

– Warner Bros är väldigt kreativa och vill ha roliga idéer och ger oss möjlighet att leva ut roliga tankar och idéer vi har. Det är det roligaste med kontor, att vi får visa oss på styva linan kreativt. Sen är det en intressant bransch som det händer mycket i, det känns extra roligt med alla aktörer som finns.

Nästa kvartal kommer Agency också att hjälpa Warner Bros med lanseringen av storfilmerna 300 – Rise of an Empire och Godzilla.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Agency

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.